Messmör

Förra veckan i Halv Åtta Hos Mig hade någon messmör i marinaden.
I dag hade Mora-killen messmör i såsen.


Lite sötma i maten brukar ju vara gott
Man skulle kanske testa...

Någon av Er som gjort det?


Kommentarer
Postat av: Linda/Candygirl

Svärmor använder det ofta. Och det hon gör blir då gott. Men själv har jag aldrig provat. Det smakar ju inge gott som det är så... nja..

2011-03-28 @ 22:10:31
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Ann Catrine

Jodå, har provat i sås..

Är ingen älskare av messmör,

så tog bara pyttelite..

Resultat, - så där...



Jag var ju på vårt ena Åhlens i helgen,

de hade inte manchetterna (jo i rosa)

Imorgon, eller ev onsdag, ska jag in på den andra

butiken. Ska kolla där också ;-)

(kommer du ihåg vad de kostade, så det är rätt

modell/storlek jag tittar efter ;-)

2011-03-28 @ 22:47:04
URL: http://mormormu.blogg.se/
Postat av: ejmis

Jag ska testa hela receptet som killen gjorde i kväll, tror det är smaskens.

2011-03-28 @ 22:54:21
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Hannele - mamma till 2 prinsar

Svar:

Tack själv och det var så lite så ^^

2011-03-29 @ 06:21:19
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Svorskan

Det tricket lärde jag mig av min pappa, att ha messmör (eller mesost - den är brun och skall inte förväxlas med vit getost) i bruna såser och gräddsås. Det gör verkligen susen och även om man kanske inte gillar messmör eller mesost annars, så preglas inte såsen av det, men den får den perfekta runda smaken.

2011-03-29 @ 18:36:18
URL: http://svorskan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0