Till veckan...
(Alltihopa stott rakta av från Aftonbladet)
Pastapytt med kyckling

Pastasalladen blir mer mättande när den är ljummen men går givetvis att äta kall också.
l 4 personer l Tar 25 minuter
Du behöver:
200 g pasta, till exempel
skruvar, gemelli
1 grillad kyckling
250 g körsbärstomater
150 g sockerärtor
1 msk olivolja
10 g riven parmesan
2 tsk flingsalt
2 krm peppar
Gör så här:
1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Häll av och håll varmt. 2. Plocka skinnet av kycklingen och dela köttet i grova bitar. 3. Halvera tomaterna och dela sockerärtorna ett par gånger. Stek dem i lite olja 2–3 minuter och blanda därefter ner pastan och kycklingen, låt allt bli varmt.Salta och peppra. 4. Strö över parmesanosten.
Tack för tipset!
Det lät gott!
Mums.. bara man byter ut parmesanen som jag INTE gillar.
Låter skit gott rent ut sagt, kanske ska prova den nån dag, men särbon blir väl galen. Kram Madde