Dilemma

Sitter och spanar efter resor...

Som ni vet är vi ju väldigt insnöande på Turkiet, och skulle gärna åka tillbaks till Öludeniz igen.
Men det är för lite med en vecka dit, eftersom vi lärt känna så många Turkar där nere, och alla vill bjuda hem oss och så. Jättetrevligt, men man hinner inte så mycket på en vecka.

Nu har jag dock spanat in mig på en annan liten turkisk ort, Bitez, som ligger på Bodrumhalvön i sydvästra delen av landet.

Hittade detta lilla hotell hos Ving. Gillar små hotell på små ställen, så kul när man lär känna folk!
(Detta hotellet har 18 lägenheter...)

Vi skulle även komma billigt undan även om vi bokar nu, för dilemmat med små ställen och hotell är ju att det snabbt kan bli fullbokat. Under 8000 för oss bägge, inte illa!
Vi hade ju dock tänkt att satsa på en restresa i år, för att komma undan lite billigare, men jag tror inte vi kommer under detta priset, även om vi tar en ospecad resa... och då vet man ju inte var man hamnar!

Hmmmm... dilemma detta, får se hur vi gör  =/

Det är ju så att sonen tar studenten i Juni, och skall väl sponsras med en resa då, sen är vi ju innne på att köpa en kolonisuga... och budgeten är inte obegränsad.

Kommentarer
Postat av: Fia Fit

Åh kolonistuga lät ju supermysigt också... och resa... och skidsemester... och...Ja. Allt. Svårt med prioriteringar ibland.

2011-02-10 @ 18:17:20
URL: http://blogg.mama.nu/fiafit
Postat av: ansepanse

nej, det är ju det, ekonomin sätter käppar i hjulet, kul med kolonistuga

kramar

2011-02-10 @ 18:48:41
URL: http://kinaguld.blogg.se/
Postat av: Linda

Visst är det dumt att man måste tänka på pengar hela tiden. Men som du säger... restresorna är inte alltid så billiga. För oss är det sällan ett alternativ alls. Restresorna som går från Luleå är oftast till ointressanta ställen och går dom från arlanda måste vi ju ta oss ned. och med kort varsel blir resan dit allt annat än billig... blä.

2011-02-10 @ 18:55:55
URL: http://www.candygirl.nu/
Postat av: Petra

Satsar också hellre på "riktiga" resor. Tror inte man tjänar så mkt i slutändan med tanke på standard osv...Ha en bra kväll!!

2011-02-15 @ 20:45:30
URL: http://pinkie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0