Gårdagskvällen

Vi hade gjort ett riktigt uppryck från i fjol! Nu kom vi ända till C-final, där vi iofs kom sist, mot F i fjol!
Dessutom slog vi den bästa serien (Vad jag såg) under kvällen. Det var helt otroligt att vi lyckades med 196!! Vilket flera av våra senare motståndare sett, och vart lite skrajsna ;) (vad de inte hade sett var att vi annars låg på kanske 110 i snitt)

Men fast vi spelade mycket bättre i år gick vi prislösa därifrån.

Nu har vi bestämt att vi skall spela bowling iaf några gånger inför nästa gång, och sambon har lovat att visa mig lite tips... (Han går in för det här ;)


Efteråt gick vi och några till ut på krogen. Vi var äldst, men stannade längst.
Gammal är äldst! ;)

***

Angående det tidigare inlägget.
Nu har jag gråtit en skvätt i duschen, funderat och funderat.
Flera av Er tycker att  sonen skall ta ett sabbatsår och jobba. Nu tror inte jag att en lat, omotiverad 19-åring utan fullständiga gymnasiebetyg har så lätt att få jobb. Så i min värld innerbär det att han kommer bli arbetslös, slappa till sig ännu mer och soova bort hela dagarna...
Det känns inte bra, men jag har inga större förhoppningar där.
Det låter hemskt att säga så om sin egen som, men det är ju lika bra att inse fakta.


Kommentarer
Postat av: my

Kul med bowling!! Och grattis bravo!

Och tro nu inte det värsta om sonen, blir säkert helt tvärtom och han jobbar och mår bra och sköter sig! Om han nu bestämmer sig för sabbatsår!

2011-04-03 @ 16:22:37
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: Linda/Candygirl

Han kanske bara behöver tänka lite.. och det finns ju jobb (om än lågt betalda) för dom som inte är utbildade. Kan ju vara skönt med nåt helt annat, tjäna lite egna pengar innan man bestämmer sig. Ellerkanske han kan få nån praktikplats inom nåt område som intresserar - så blir han motiverad att läsa till det sen. Och så får du väl sätta lite extra krav på honom. Bor han hemma - utan att plugga - får han faktiskt betala för sig, sköta sin tvätt och hjälpa till med mat/disk/städ. Annars är det utbildning som gäller.. typ...

2011-04-03 @ 17:05:10
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: soffie

tjohoo va duktiga ni va och så roligt att komma ut på krogen ,d

.

Men usch va jobbigt med din son har inga bra råd alls att komma med tyvärr ,Hoppas bara att han kan orka rycka upp sig å gå färdigt skolan.

kram till dej (min 16åring har det med superjobbigt nu så jag +pappan + skolan + bup håller på att hjälpa han så mycket vi kan,men det är så j***la svårt när de inte själva verkar fatta vad viktigt det är.)

Kram igen

2011-04-03 @ 18:02:26
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0