Irriterande

Nu har jag varit och hämtat vår grann-tös på 5½ år på dagis.
Jag hann inte innanför dörren innan hon dök på mig och frågade om jag inte kunde köpa cola och glass till henne! Nope, sa jag, och så gick vi och handlade paprika, ägg, mjölk, bröd och lite annat tråkigt.
Hon fortsatte att tjata om att hon ville ha ditten o datten... men då upplyste jag henne om att tyvärr, om hon inte hade tjatat hade hon kanske kunnat få något.
Om det nu var så att det var jag som skämt bort henne de gånger hon är här hade det varit en sak. Men nu är det så att denna lilla tjejen styr hela sin familj, och får alltid något när de handlar, och vet att hon kan skrika sig till allt hon vill. Så fruktansvärt de skämt bort henne, och hon har både napp och får ha blöja(!) hemma om hon vill!!! (Alltså, hon klarar sej fint utan givetvis, men det är bekvämast så) Glasögon och hörapparater som hon skall ha, behöver hon bara ha på dagis, inte hemma... det är enklast så.
Det jag ville komma till var, att det känns så elakt, men jag blir så trött på henne... Jag *vet* att det är föräldrarnas fel och att det egentligen är synd om henne. Jag blir ju liksom elaka Åsa, som hon inte får "något" av.
Behövde bara skriva av mig lite...

Nåja, nu skall hon i alla fall få hjälpa mig att göra pannbiffar!


Kommentarer
Postat av: Linn

Kika in mina tävlingar i min blogg, http://linnlagerskog.blogg.se/category/tavlingar.html

2010-10-18 @ 16:48:25
URL: http://linnlagerskog.blogg.se/
Postat av: ejmis

Jag tror det är bra för den lilla fröken att få träffa "arga Åsa" ibland.

Hejja Åsa!!

2010-10-18 @ 20:00:14
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: sweetmama

Ja du ibland önskar man det fanns ett sätt att öppna ögonen på föräldrarna. För de förstår inte att även om dom tar den enkla vägen hemma så följer den enkla vägen med även borta. På dagis får hön säkert rutiner och regler och ser hur de andra barnen gör så det är inte någon idé att försöka.Bra att du stod på dig !!!!

2010-10-18 @ 21:03:20
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: Mija

Hon kanske uppskattar att Åsa är just ÅSA.. :)Du är bra!

2010-10-19 @ 18:56:03
URL: http://mammamija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0