Blocketfyndat

I dag har jag blivit av med en oskuld!
Blocket-oskulden rök här i förmiddags.
(Tradera-oskulden försvann years ago)

Denna kameran har jag blivit ägare till!
Tror den passar mig bra. Ingen avancerad systemkamera, som jag ändå inte klarar av att använda, men ändå lite bättre än min lilla kompaktkamera.
Har läst tester på nätet, och den verkar vara bra, även med ett par år på nacken.
Hoppas jag blir nöjd!


Kommentarer
Postat av: Samuel

Hej!Kul att vara tillbaka! :) Uppskattar att lasa en blogg av nagon som inte ar 15 ar (vilket valdigt manga bloggare ar...)! (Inte for att det ar nagot fel med att vara 15 eller sa...men ja du vet.Och stort grattis till kameran! Hoppas att ni kommer trivas bra ihop!

2009-07-09 @ 14:18:23
URL: http://samuels.blogg.se/
Postat av: Lillan

Mmm det är arbetsträning först ett halvår ungefär emn chefen sa då jag var där

på "anställningsintervju" att dom enbart tog in arbetsträning om dom ansåg att dom troligen kunde erbjuda arbete sedan!Låter ju lovande!

2009-07-09 @ 14:35:48
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: Samuel

Nja, jag har faktiskt inte semester..önskar dock att jag hade det. Jag förstår faktiskt inte varför jag inte kunde hålla rätt på veckodagarna...Jag har en sådan där stooor systemkamera som jag haft i några år, men helt ärligt har jag inte förstått mig på alla funktioner ännu, använder mest de inställningar som kameran föreslår - vilket brukar resultera i de bästa bilderna. När jag försöker göra någon inställning blir det inte lika bra tyvärr... Så jag röstar absolut för de enklare kamerorna! (Inte för att det var en omröstning eller så...)

2009-07-09 @ 22:23:32
URL: http://samuels.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0